A Szelidi-tó Árnyas Campingjében idén is megnyitja kapuit az ország legnagyobb mozgó vidámparkja. Ezen apropóból július 13-án szombaton ráadásul egész nap jelképes belépő fejében, korlátlanul használhatjuk a lélegzetelállító játékokat. Az izgalmakról ezt követően sem kell majd lemondanunk, hiszen augusztus közepéig várják itt a kikapcsolódni vágyókat.
Hová vigyük a gyerkőcöket ha szeretnénk egy fantasztikus, nevetéstől hangos programmal megajándékozni őket? Egésznapos szórakoztató programokkal vár az ország legnagyobb mozgó vidámparkja a Szelidi-tó Árnyas Campingjében.

Többféle vidámparkjáték gondoskodik az önfeled szórakozásról – köztük megtaláljuk az örök klasszikusokat, mint a dodgem, vagy a körhinta, valamint a fiatalok kedélyeit és félelemérzetét borzoló modern berendezések tucatját is.
Természetesen nem csak a gyerekekre gondoltak a szervezők, hiszen a felnőttek számára egyaránt felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást nyújt a vidámpark. A különböző játékokon túl, sörsátorral és büfével is készültek, hogy a szórakozni vágyó közönség semmiben ne szenvedjen hiányt.

A SZELIDI-TÓ ÁRNYAS CAMPINGJÉBEN FELÁLLÍTOTT VIDÁMPARK JÚLIUS 13-ÁN SZOMBATON NYITJA MEG KAPUIT.
A nyitónapon
GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK EGYSÉGESEN MINDÖSSZE 1500,- FORINTÉRT VÁSÁROLHATNAK KARSZALAGOT, AMELLYEL A NAP FOLYAMÁN KORLÁTLANUL FELÜLHETNEK AZ ITT TALÁLHATÓ ÖSSZES JÁTÉKRA.

A Vidámpark egészen augusztus közepéig, vagyis több mint egy hónapon keresztül várja majd itt a kikapcsolódni vágyókat.
A családok számára is ideális, egésznapos, izgalmas és mozgalmas kikapcsolódás mellett, a szervezők koncertekkel is rendszeresen fokozzák majd a hangulatot.
A SZOMBATI NYITÓNAPOT KÖVETŐEN A GYERMEKJEGY 2000,- MÍG A FELNŐTT 2500,- FORINT NAPONTA, AMELLYEL KORLÁTLANUL HASZNÁLHATJUK AZ ÖSSZES ITT TALÁLHATÓ PÖRGŐ, FORGÓ ÉS IZGALMAS JÁTÉKOT.
Gyere és érezd jól magad Szeliden, ahol a nyugodt strandolást, az ország legnagyobb mozgó vidámparkjában pörgetheted fel!

Hozzászólások

comments