A Szelidi-tó Árnyas Campingjében már javában zajlanak a munkálatok, hiszen itt nyitja meg kapuit az ország legnagyobb mozgó vidámparkja. Ezen apropóból jövőhét pénteken ráadásul egész nap jelképes belépő fejében, korlátlanul használhatjuk a lélegzetelállító játékokat. Az izgalmakról ezt követően sem kell majd lemondanunk, hiszen augusztus közepéig várják itt a kikapcsolódni vágyókat.

Hová vigyük a gyerkőcöket ha szeretnénk egy fantasztikus, nevetéstől hangos programmal megajándékozni őket? Egésznapos szórakoztató programokkal vár az ország legnagyobb mozgó vidámparkja a Szelidi-tó Árnyas Campingjében. 

Több mint 20 féle vidámparkjáték gondoskodik az önfeled szórakozásról – köztük megtaláljuk az örök klasszikusokat, mint a dodgem, vagy a körhinta, valamint a fiatalok kedélyeit és félelemérzetét borzoló modern berendezések tucatját is.

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

 

Természetesen nem csak a gyerekekre gondoltak a szervezők, hiszen a felnőttek számára egyaránt felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást nyújt a vidámpark. A különböző játékokon túl, sörsátorral és büfével is készültek, hogy a szórakozni vágyó közönség semmiben ne szenvedjen hiányt.

A SZELIDI-TÓ ÁRNYAS CAMPINGJÉBEN FELÁLLÍTOTT VIDÁMPARK JÚLIUS 20-ÁN PÉNTEKEN 18 ÓRAKOR NYITJA MEG KAPUIT. 

A nyitónapon 

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK EGYSÉGESEN MINDÖSSZE 1000,- FORINTÉRT VÁSÁROLHATNAK KARSZALAGOT, AMELLYEL A NAP FOLYAMÁN KORLÁTLANUL FELÜLHETNEK AZ ITT TALÁLHATÓ ÖSSZES JÁTÉKRA.

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

 

A Vidámpark egészen augusztus 17-ig, vagyis több mint egy hónapon keresztül várja majd itt a kikapcsolódni vágyókat. 

A családok számára is ideális, egésznapos, izgalmas és mozgalmas kikapcsolódás mellett, a szervezők koncertekkel is rendszeresen fokozzák majd a hangulatot. 

A SZOMBATI NYITÓNAPOT KÖVETŐEN A GYERMEKJEGY 1500,- MÍG A FELNŐTT 2000,- FORINT NAPONTA, AMELLYEL KORLÁTLANUL HASZNÁLHATJUK AZ ÖSSZES ITT TALÁLHATÓ PÖRGŐ, FORGÓ ÉS IZGALMAS JÁTÉKOT.

Forrás: Tóth Barna / KALOhírek

 

Gyere és érezd jól magad Szeliden, ahol a nyugodt strandolást, az ország legnagyobb mozgó vidámparkjában pörgetheted fel!

Forrás: kalohirek.hu

Hozzászólások

comments